Fela har jobbet som ungdomsarbeider i mange år (ungdomsklubber, ungdomsorganisasjonen Agenda X, barnevern, barneinstitusjon, og workshop for skoler via DKS) i tillegg til å bygge et sterkt merkenavn innen hiphop-miljøet i Norge. Fela startet som gruppemedlem i Breaknecks, før han startet sin solokarriere med debutalbumet "D.U.R.E" i 2012, en debut som sikret ham tittelen årets hiphop-album valgt av WiMP. 

  

Siden den gang har Fela jobbet heltid med artistkarrieren sin, og han har utgitt tre soloalbum, EP med gruppen Degos, vinner av RapValg og Adidas Originals Experience samt opptrådte sammen med Manu Chao da han besøkte Mela House og Lindmo etter utgivelsen av hans tredje soloalbum "Ole Brumm's vei".  

  

I tillegg til dette har Fela en suksessrik skuespillerkarriere. Han fikk terningkast 6 fra Dagbladet for sin aller første forestilling "Windows" (Regissert av Veronica Salinas, Jon Tombre) og terningkast 5 av Aftenposten for sin braksuksess "Blokk til blokk" (Regissert av Spkrbox). Denne forestillingen har fått utallige gode anmeldelser fra blant annet Dagsavisen, Klassekampen, Morgenbladet, og Aftenposten. Dagsavisen skrev, "Bør være obligatorisk for alle sosialarbeidere og politikere i Norge". "En opplevelse som er større enn en konsert og rikere enn en vanlig forestilling", Aftenposten. 

FELA VIDEOER

FELA SPILLELISTE

MANAGER

Eric Elvenes

daglig leder og manager

Kontakt Eric for management-relaterte spørsmål.